Formats Video
« Archives page

Bucatarie alb si negru lucios

In filmulet puteti observa o bucatarie din pal melaminat alb W1000 st 30 (lucios) si negru U999 st 30(lucios) de la Egger, cu sistem aventos HF pentru usile cu deschidere pe verticala la corpurile suspendate.Sistem Hafele pentru corp de colt stil “bob fasole” Premium Delux cu doua polite cu extragere totala si inchidere cu amortizare.Coloana Dispensa Hafele cu 5 cosuri pentru 120Kg si inchidere amortizata.Cos Jolly pentru corp de 300mm cu inchidere amortizata.Hota telescopica Gorenje 6116E cu doua motoare si putere de aproape 500cm3.Chiuveta din Piragranit de la Pyramis cu doua cuve si scurgator de vase.

-Sistemul Aventos HF – da acces la intregul dulap prin deschiderea pe verticala cu un singur deget.

-Coloana Dispensa de la Hafele – inlocuieste cu succes orice camara, optimizand spatiul de interior prin compartimentarea ei cu 5 cosuri (se mai pot adauga cel mult 2 cosuri pe o inaltime de 2300mm pentru a mari spatiul de depozitare)

-Cosul Jolly – Este foarte util daca este montat in zona de gatit, pentru a usura utilizarea produselor pentru gatit (ulei de masline, otet balsamic, condimente, malai, faina, orez, etc)

-Hota Gorenje 6116E – Foarte eficienta pentru o hota telescopica incastrabila. Pentru mai multe detalii de montaj dati click aici.

In ansamblu, aceasta bucatarie cu deschidere a ferestrei de 1500mm, face util spatiul in care a fost construita.Utilata cu sistemele descrise, face sa fie o bucatarie ideala.

Atentia la detalii caracterizeaza mobilierul de la Geomobila.ro. Optimizarea spatiului, sistemele folosite in functie de functionalitatea fiecaruia, alegerea corecta a cromaticii si texturii materialelor folosite, designul atent calculat pentru ca fiecare sistem si compartiment sa fie la indemana, masuratorile corecte, montajul si atentia la detalii, iar nu in ultimul rand sufletul pe care-l punem face ca mobilierul produs de noi sa fie unic si sa aiba personalitate.

TEHNOLOGIE AQUA+

Garanție pe viață în cazul folosirii în mediu particular. Garantăm o siguranță ridicată la utilizarea pe toată perioada de folosință, pe baza plăcilor suport HDF special create

Pardoselile laminate EGGER aqua+ sunt mai puțin prejudiciate de umezeală, datorită rezistenței mari la umflare și deschid astfel noi posibilități de utilizare.

Pardoselile laminate EGGER sunt de 5 ori mai rezistente la umezeală decât cele laminate clasice. Cu cel mai nou aspect de lemn se realizează o pardoseală perfectă, cu mai multe momente de wellness în propria baie.

Pentru montajul parchetului Aqua+ si pentru a beneficia de 100% protectie contra apei, trebuie sa folositi urmatoarele:

>>Aqua+ ALUFLEX :Această barieră de vapori deosebit de valoroasă protejează pardoselile laminate împotriva umezelii remanente din elementele de construcție limitrofe. Se va utiliza neapărat o barieră de vapori, dacă pardoselile laminate vor fi montate pe șapă. Alternativ, se poate utiliza și folia suport Silenzio Duo cu barieră de vapori integrată.

1 rolă = 26m²
Lăţime: 1 m
Culoare: Albastru / aluminiu

>>Aqua+ ALUTAPE :La montajul pardoselilor laminate aqua+ în spațiile umede recomandăm ca în zona îmbinării la perete să se utilizeze banda de etanșare și distanțare aqua+ ca protecție contra umidității. Banda de etanșare și distanțare înlocuiește și utilizarea distanțierilor și facilitează astfel un montaj mai rapid și mai confortabil.

1 rolă = 20 metri liniari
Lăţime: 7,5 m
Culoare: Imitație aluminiu

>>Aqua+ PLINTA :Această plintă rezistentă la apă cu decorul compatibil și garnitura de etanșare din cauciuc opțională definesc imaginea parchetului aqua+ la utilizarea în spații cu umezeală. Garnitura de cauciuc închide etanș distanța dintre plinta de soclu și parchetul laminat contra umezelii invazive. Nu este necesară închiderea ulterioară cu paste de etanșare ca siliconul.

Dimensiuni: 2400 x 17 x 60 mm

>>AQUA+ CLIC SEALER :În cazul în care o intrare cu trafic comercial necesită amenajarea unei zone de igienizare, aqua+ CLIC SEALER rezistent la umezeală sigilează zona de igienizare și o protejează de penetrarea umezelii.

1 Tube = 100 g

AVANTAJE PRODUS:

-Pardoseli laminate rezistente la umezeală
-Întreținere simplă cu ajutorul aparatului de curățare cu vapori
-Plintă rezistentă la apă, în decor compatibil
-Montaj flexibil și mobil cu UNI fit! , fără încleiere suplimentară de siguranță

Ultima noutate de la Egger !!!

Stire de ultima ora astazi 02/may/2015 de la EGGER.

Egger lanseaza doua texturi de suprafete pentru mdf/pal, acestea vor face parte din :

EGGER PerfectSense

Cele doua suprafete vor avea denumirea de EGGER PerfectSense Matt  si EGGER PerfectSense Gloss .

Aceste doua texturi de la EGGER vor revolutiona si vor intregi gama ce este de acum completa.

Sincer deabea astept sa nu mai folosesc terte parti pentru highgloss sau (sa nu dau nume) mdf plastifiat sau vopsit.

Pe aceasta cale tin sa multumesc din suflet celor ce se tin de treaba si nu lasa la o parte detaliile executate corect si cu atentie.