Stativ modern pentru TV, o idee simpla si practica

Stativ modern pentru TV, o idee simpla si practica

Update- 25ianuarie 2017-acest gen de mobilier nu mai este disponibil decat in varianta cu tv rotativ direct  in corp, de exemplu :>>> Living TV rotativ 

Acest tip de mobilier simplu si practic mi-a atras atentia de cum l-am vazut. Functionalitatea prin design-ul nou face ca aceasta piesa de mobilier sa se potriveasca oricarei incaperi destinate vizionarii de filme.

Stativ-ul pe care este atasat ecranul AmoLED (acesta nu se incalzeste si se poate atasa foarte aproape de mobilier) este rotativ, astfel se poate orienta in orice directie aveti nevoie.Pe laterale, proiectul contine spatiu de depozitare CD-uri,DVD-uri, iar in partea de jos o polita de sticla sablata( sau fumurie la cerere) groasa de 12mm intregeste aceasta piesa de mobilier.Piciorul ascunde cablurile pana aproape de podea in partea din spate, ramanand ca accesul la cablu sau priza sa se faca in functie de posibilitatile spatiului in care va fi amplasat.

Culoarea poate fi aricare din cele 1200 culori din cataloagele noastre cat si HPL 2011 cu modele moderne de lux.

Alte modele le puteti viziona si pe Geomobila cat si pe site-ul ANORA (din pacate nu mai este valabil).Diverse seturi de accesorii si mobilier de mic dimensiuni, modern, simplu si practic va fac parca sa le doriti.

Simplitatea si design-ul modern cat si proiectul fac ca aceasta piesa de mobilier sa ocupe spatiu putin si sa poata fi mutata la nevoie in orice colt al camerei.

Materialele folosite pot fi MDF,MDF plastifiat/plasticat,MDF vopsit lucios,Pal melaminat, aluminiu sau sticla.Materialele pot fi combinate cu bun gust si atentie la detalii pentru a da nastere unei piese demne de pretentiile dumneavoastra.Mai multe detalii , asa cum v-am obisnuit, pe www.geomobila.ro .

Comments (2)

 1. 09:39, 19/08/2011Moskino  / Reply

  Interesant aceasta piesa de mobilier, dispuneti de ea? o comercializati?

  • 16:11, 19/08/2011Geomobila  / Reply

   @Moskino
   Firma producatoare este ANORA .Pe comanda se pot aduce sau se pot face si la noi din materialele disponibile ajungand la un pret mai bun.Stativul din spatele ecranului se poate prinde direct de suportul de perete numai in cazul in care Tv-ul are tehnologia led (mult mai usor ca si greutate).Mai multe informatii puteti obtine de pe geomobila/./ro sau direct la 0721.784.752 Claudiu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pingbacks (0)

› No pingbacks yet.